control access to internet? OMG!!!


salam semua...


erm, maybe lepas ni saya dah tak boleh nak lawat korang dah siang hari.. balik umah la baru leh jenguk kot... sebabnya kat opis ni diorang nak buat control untuk access internet... nak buka apa-apa website kena masukkan id/password baru leh online.. tujuannya nak control penggunaan internet ni... adeh, nak tengok blog agak-agak boleh tak ek? fb plak?.. adeh... camni plak...

erm, silap2 biz online pun dah tak boleh buat....huhu.... nak tak nak saya kena bawak la laptop sendiri pasni.... tapi macam susah la plak..erm... :(



.

Comments

syawalsimpsons said…
ala windu la kat siang2 hari nnt
watyz said…
ala.. x ble access?? harap2 blog bole la yer... :)