control access to internet? OMG!!!

March 28, 2013


salam semua...


erm, maybe lepas ni saya dah tak boleh nak lawat korang dah siang hari.. balik umah la baru leh jenguk kot... sebabnya kat opis ni diorang nak buat control untuk access internet... nak buka apa-apa website kena masukkan id/password baru leh online.. tujuannya nak control penggunaan internet ni... adeh, nak tengok blog agak-agak boleh tak ek? fb plak?.. adeh... camni plak...

erm, silap2 biz online pun dah tak boleh buat....huhu.... nak tak nak saya kena bawak la laptop sendiri pasni.... tapi macam susah la plak..erm... :(



.

You Might Also Like

2 comments

Instagram

Subscribe