teacher kesayangan Idlan...


salam semua...


inilah teacher kesayangan Idlan, Teacher Iman... sekarang teacher Iman tengah sambung degree kat UPSI, so agak sedih la jugak... nasib baik teacher ada upload pic dia ni kat fb, adala kenang-kenangan untuk Idlan.. takde la dia lupa siapa yang jaga dia dulu...

actually, pic ni dah lama ada dalam laptop ni, ingatkan dah buat entri pasal ni aritu tapi cari-cari tak jumpa plak...huhu.. patutnya entri ni publish masa teacher resign haritu... tapi takpela.. Idlan sampai sekarang masih sebut-sebut "Iman, Iman"... hai, rindu kot dia kat teacher Iman...

antara pic terakhir teacher Iman dengan anak-anak di taska... ni la batch Idlan..haha...

doa saya semoga teacher terus sukses dalam mencapai cita-cita teacher... harap-harap pasni boleh jumpa lagi... insya allah...

p.s: salam sayang dari Idlan dan Irsyad

Comments

syawalsimpsons said…
syawal dolu ada cikgu kesayangan..sekarang cikgu dier dah berenti kot
budak-budak memang sayangkan cikgu diorang kan...anak saya pun begitu juga...ni mesti cikgu baik sangat ni...
sal ya said…
kalau cikgu tu baik dgn budak2 mmg dia roang akan ingt je kan.
iman said…
YA ALLAH,
rindunya kat Idlan..
peluk cium untuk dia kak..
terima kasih untuk post ni