hasil check up Irsyad 6 bulan

March 05, 2013


salam semua

hari khamis yang lepas, saya bawak Irsyad check up 6 bulan... mula-mula timbang, berat dia 7 kg jugak, sama macam bulan lepas...risau saya.. tp masa atas penimbang tu dia dok gerak-gerak.. so susah jugak nak baca...tapi yang saya nampak jarum tu gerak-gerak antar 6.9-7.1 kg...panjang dia naik sikit jadi 68 cm... aduh, risau saya kalau nurse bising...

masa dalam bilik nurse tu, nurse suruh timbang balik, sebab dia kata berat tak naik.. kali ni timbang berat Irsyad 7.2 kg.. kali ni timbang dengan baju dan diapers sebab Irsyad tidur... so, nurse kira 7.2 kg jugak la...tapi graf Irsyad dah turun sikit... erm, takpela...

dia dah 6 bulan.. minggu ni dia dah start makan solid food...solid food pertama dia apa yer? erm, tungguuuuuuuuu..............next entri k...


You Might Also Like

1 comments

Instagram

Subscribe