Photo Book By Pixajoy - RM10 SAHAJA!!!

March 07, 2013


salam semua...

saya check emel tadi.. ada la emel dari Pixajoy...
so saya tengok la apa offer yang ada...

sekali bila saya check...

ha, mau tak terkejut beruk... RM10 sahaja...sapa tak mau wei... terus saya beli.. haha... dapat 20 pages pun jadi la... buat kenang-kenangan kan... so, saya baru jer buat ni.. tak tau lagi apa hasilnya... nanti dah dapat saya bagitau k.. korang download jer software dia.. dh boleh design ikut kemahuan korang...

sesiapa yang berminat jugak, boleh klik link ini yer...

Free Photo Book Software from Pixajoy. Get Yours Now.

memang berbaloi-baloi....
tawaran ni mulai 1/3/13 hingga 30/4/13 sahaja k..

You Might Also Like

4 comments

Instagram

Subscribe