terpaksa tukar...


salam semua...

ada tak lagi link blog saya ni dalam bloglist korang ek? hehe.. macam popular la konon..huhu.. bukan per, saya tukar nama jer... kalau ikut hati nak jer tutup blog ni... tapi sayang la plak..kisah anak-anak ada dalam ni...huhu... so, saya kekalkan tapi saya tukar nama...

tapi saya masih tak tau lagi saya dapat berblog lagi ke tak pasni... so, buat sementara ni saya kekalkan dulu... dalam dilema ni nak kekalkan ke tak...huhu


kenapa? biarlah rahsia....

Comments

Mama Vogue said…
Nape jaa..?
Ade lagi ni :)
Qhaifa Nur said…
ikut mood juga kan..kan..
Nurzakiah Hanum said…
hai salam perkenalan thanks sudi follow
anum dah follow back
Tihara said…
still ada je, happy blogging taw,jangan berhenti :)
seharum kasturi said…
x perlu berhenti . klu sibuk aka x de masa , tak pe . Janji masih ada entry bila lapang ...
watyz said…
jangan la tutup.. lmbt2 apdet pon x pe asalkan ade... :)
Masya said…
pttlah mcm pelik jer td.. kenapa pulak ni... alah jgnlah tutup... tp kdg² mmg x sempat nak update pun kan.. kekangan masa...
Haryati Faizal said…
takyahlah tutup...
Z ie said…
naper Jaa..? harap semuanya baik2 sahaja..

Nak jemput ke kenduri MIL Pada 6 hb ni kalau balik SP lah... kat taman sri Astana

ada email tak nanti saya emal kad kenduri..
ni link header free:

https://www.dropbox.com/s/ke56x5qtbe14gky/13_mamaidlanirsyad.png

pape hal roger la balik :)