hampir semua dah lapor diri


salam semua...

tahniah pada semua pemenang Jaa Jah@t First Giveaway

5 daripada 6 orang pemenang telah melaporkan diri untuk terima hadiah.. tinggal sorang jer la.. saya dah inform tapi masih belum ada balasan dari dia... tapi risau jugak kalau emel dia termasuk dalam spam sebab ada emel sorang pemenang masuk dalam tu... nasib baik dia letak tajuk "Pemenang Jaa Jahat First Giveaway"

harap-harap yang sorang ni emel dia tak masuk dalam spam la ye sebab saya dah delete semua emel dalam spam mana yang tak berkaitan...

tinggal pemenang ke-2 sahaja belum lapor diri.. so..saya bagi masa sampai hari Jumaat.... kalau tak, saya cabut undi lain k..


pada pemenang yang lain, insya allah hadiah akan dipos / di"top up" minggu ni jugak yer...

p.s: sori, saya lupa nak upload pic FM tu... perlu ker lagi sekarang??? heheh...

Comments

Masya said…
bgslah kalau semua dah melapor diri.. kalau takde.. sy serah diri nak jugak hadiah hahahahaha
sal ya said…
tak sempat nak join.
Nurul Faiz said…
pemenang tu bz kot... tu yg tak baca email agaknya..
nanakimie said…
nana da dapat fm.tq sis!hee...cantik,suka:)