Air oh air....

January 16, 2013


 salam semua,

dah 2 hari kawasan rumah saya takde air...oh, sangat la susah... semua kerja terbantut...kesian hubby, turun naik angkut air.. dah la rumah saya tingkat 5, paling atas.. nasib baik la flat tu ada lif.. mana nak cari rumah flat 5 tingkat ada lif oi... ni satu je la yang saya jumpa... nasib baik...

masa saya balik kerja semalam, berselisih dengan lori SYABAS...dalam hati saya cakap "alamak, tak sempat nak ambik air...,huhu"... tapi lepas parking jer kereta saya nampak ada tong ni..alhamdulillah... nasib baik pihak SYABAS sediakan tong air ni...


so, malam semalam dan pagi tadi, hubby la yang bersusah-susah mengangkat dan mengisi air di rumah... saya tak dapat nak tolong, kalau saya ikut skali, sapa la yang nak jaga Idlan dan Irsyad kat rumah tu...nasib baik la jiran ada troli, senang sikit nak buat kerja...hubby pun macam suka jer..sebab ada ramai kawan boleh bersembang masa tunggu giliran...takpela..sekali sekala kan...

dalam kul 10 lebih tadi, hubby call kata air dah ada...alhamdulillah... pada yang masih belum ada air tu, sabar yer...

You Might Also Like

7 comments

Instagram

Subscribe