hasil check up Irsyad

January 31, 2013


salam semua..

alhamdulillah, semuanya ok untuk kali ni.. so, just nak buat catatan di sini...

berat Irsyad 5 bulan 7 kg dengan ketinggian 66 cm...
kalau compare masa check up 3/1/13 yang lepas.. berat Irsyad masa tu 6.6 kg dengan ketinggian 66 cm.. so kiranya Irsyad hanya bertambah berat ajer bulan ni...kira ok la tu..sebab bulan lepas dia bertambah tinggi...

erm, tadi lepas timbang dia saya pakaikan balik baju.. bila angkat terasa basah seluar..tengok katil, dah basah..hehe..bila masa plak anak mama ni pancut kat tilam tu.. nasib baik la nurse tak bising... ai, dah pancut sebelum mama pakaikan diaper la budak ni...hehe...dah la seluar lebih tak bawa... so, hubby pergi la basuhkan seluar tu dan pakaikan balik kat dia.. tapi lepas tu saya bawa dia dok dalam bilik penyusuan..so, masa tu saya buka la seluar dia yang basah tu...

tak lama lepas tu, nurse panggil.. pakaikan balik...lepas jumpa nurse pergi injek pulak..m asa ni hubby yang pegang dia.. menangis kejap masa kena cucuk..cian anak mama.. nasib baik tak meraung... lepas tu terus kami balik.. masuk kereta 5 minit, Irsyad dah tidur lepas menyusu..sian dia kan..ngantuk..maklum la dia bangun kul 7 tadi...kul 10 baru dia nak lena balik...sampai la ke nursery dia tidur..angkat pun dia tak sedar dah...ngantuk sangat la tu..

time nak gerak, Idlan nampak plak..teacher dia angkat dia kat tingkap..tengok jer la kami pergi ... kesian plak tengok dia...huhu... sabar yer anak-anak... mama pergi cari rezeki...

You Might Also Like

4 comments

Instagram

Subscribe