CPUV KE7

salam semua,

harini sebenarnya saya dok pening nak update apa harini...siap tulis padam, tulis padam...last sekali saya tengok nuffnang...haha... uv menurun sebab tak update semalam... pastu sahaja la usha earning.. sebab nampak macam tak gerak je pun...huhu...iot-kot ada cpuv yang dah credited...tapi tak sangka plak lekat 1 lagi cpuv....


kali ni iklan Bulgogi Brothers plak... haritu ada nampak blogger2 dok update pasal cpuv ni...tapi harini rezeki saya plak la...alhamdulillah...

erm, sekarang kena fikir camna nk tingkat uv...sebab uv saya masih macam tu jer... kena usaha lebih ni...rugi jer cpuv byk2 tapi uv ciput..

anyway, thanks Nuffnang...saya akan berusaha lebih pasni...terima kasih sebab bagi saya *semangat* untuk berblog...



Comments

Syeeda said…
wah banyak nyer.. tahniah ye =)
mummy_ayu said…
sama la..Ayu pun iklan Bulgogi Brothers tu semalam.. congrats!!
salah satu cara nak naikkan uv..rajin2 blogwalking & tinggalkan komen..biasa nya, diaorang akan jengah balik blog kita....and..kalu nak..follow diaorang pun oka..and let them know. :-)
happy blogging!!
SeputihSalju said…
tahniah k.ja..
MAT NOR said…
Alhamdulillah rezeki dan tahniah