Dah credited...

June 30, 2014

salam semua,

harini saya tengok CPUV saya tinggal 4 jer lagi.. hua... yang lain-lain semua dah credited.. huhu...


kalau hari tu saya dah bagitau yang Whisper dan Tune Money yang dah credited.. tapi baru-baru ni saya tengok Petronas, diikuti Huawei dan Bulgogi plak yang dah credited. erm, so, tinggal 4 jer lagi yang masih running dan bila-bila masa sahaja lagi ada credited. Adeh, takpe-takpe.. moga-moga ada CPUV baru lagi datang menjengah kat blog saya (think positive)...

p.s: banyak tak earning yang korang dah dapat? saya masih belum cukup lagi nak cash out pun...huhu..


You Might Also Like

12 comments

Instagram

Subscribe