Dah credited...

salam semua,

harini saya tengok CPUV saya tinggal 4 jer lagi.. hua... yang lain-lain semua dah credited.. huhu...


kalau hari tu saya dah bagitau yang Whisper dan Tune Money yang dah credited.. tapi baru-baru ni saya tengok Petronas, diikuti Huawei dan Bulgogi plak yang dah credited. erm, so, tinggal 4 jer lagi yang masih running dan bila-bila masa sahaja lagi ada credited. Adeh, takpe-takpe.. moga-moga ada CPUV baru lagi datang menjengah kat blog saya (think positive)...

p.s: banyak tak earning yang korang dah dapat? saya masih belum cukup lagi nak cash out pun...huhu..


Comments

mummy_ayu said…
sama la..Ayu punya pun dah kredit gak..harap2 dapat la yg baru..
Jueliza Jamani said…
heheh sama la.. jue pun tinggal 4 ketui jer lagi. hat lain dah credit abis dah..
syawalsimpsons said…
ALHAMDULILLAH REZEKI
Zefa NorAsmara said…
Amboi2.. Banyaknya CPUV dia. Meh transfer ke Jemari Asmara sket. Hehe..
LYAfrina said…
banyakkknyer,..


Salam Ramadhan dari Lya
NurulAfiqah said…
alhamdulillah rezeki tu k.ja.. walaupun ada yg dah credited tp ada lg yg still running.. nnti lps nih msti byk yg menyinggah..:-)
Masya said…
kemahin cepat dia kreditkan huhuhuhu ...
Mimi Azirah said…
sy pun de yg dh credited...sy dh bleh cash out tp.xnk cash out lg
fieda said…
byk tu jaa...kfieda dh lama tak merasa nk cashout..huwaaaaa
~ yus ~ said…
banyak juga tu jaa....Moga terus ada lagi.

Kak yus semua dah credited, dah lebih dari cukup nak cash out, tapi kak yus biasalah cash out setahun sekali...hihi.
Z@i Z@mR33 said…
xpe2...yg dok ada masih leh running lg