En hubby balik hari ni...yeay!

salam semua,

setelah hampir seminggu berjauhan dengan hubby...akhirnya hari yang dinanti-nanti telah tiba...hari ni hubby saya akan balik dari Indonesia.... seronoknya..bukan apa... selama dia pergi tu saya tercongok kat rumah dengan anak-anak.. (tula akibat tak berani bawak kereta)...kesian anak-anak...Idlan boleh dikatakan hari-hari tanya abah mana. rindu betul dia kat abah dia..

erm, dulu masa saya ke Singapore 3 hari 2 malam (masa tu baru hertunang)... semalam 3 hari tula saya tak dapat contact hubby saya tu... masa tu tak pakai smartphone lagi..tapi sekarang dah lain...dengan adanya wifi...kita boleh berhubung dengan family di tanah air..line tak sana takde...so, memang whatsapp dan facebook antara penghilang rindu kan? walau jauh, terasa dekat...

actually ni kali pertama hubby ke luar negara... dan kali pertama dia naik flight...seronokla katanya... barang pun murah...dan yang paling best dia pergi ke gunung berapi...

kawah gunuh berapi...

erm, seronoknya... bilala turn saya pulak yer..hehe..



Comments

Nurzakiah Hanum said…
horeyyyyyyy hehe
sue zainun said…
hehe rindu rinduan kan walau 1 hari berjauhan..insyaallah ada rezeki nanti mama idlan pun berkesempatan akan pergi :)
Mimi Azirah said…
Msti xsbr tgu suami balik kan
SeputihSalju said…
bestnya dapat g situ k.ja.. cantik tempatnya..

p/s : msti muka dok senyum2 + mata dok tgk jam je skrg nih..hehhehhe
Cikgu Norazimah said…
confirm terlebih eksaited tunggu orang tersayang ni..hehehe