Kembali bersiaran...

June 26, 2014

salam semua...

lepas 3 hari saya MC disebabkan conjunctivitis, harini saya dah masuk opis.. kalau ikutkan saya boleh gi klinik mintak MC lagi tapi malas.. takut kang Dr tanya " awak titik tak ubat tu setiap 4 jam?" hahaha.. naya jer... saya titik bila saya rasa nak titik jer... sebabnnya ubat tu selalu sangat lalu sampai ke tekak saya.. buatkan saya rasa nak muntah.. dah la pahit.. urgh... tak lalu saya.. kalau dia dok kat mata jer xpela...

erm, hari ni mata saya masih lagi '"menakutkan" hahaha.. tapi dah kurangla kalau compare dengan 2 hari lepas...masa tu mata memang merah menyala....




see, dah ada sikit bahagian yang warna putih tu kan... okla sikit... insya allah dalam minggu ni balikla.. nasib la saya ni pakai spek mata.. so, takla nampak sangat...

ohya, dok rumah 3 hari dengan takde intenet memang buat sakit jiwa...tab saya rosak.. tak boleh nak cas pulak...sedihkan.. kalau tak boleh la saya berjimba-jimba kat rumah.. anak-anak pun takde sebab saya hantar diorang ke nursery.. yela.. takut berjangkit pulak...tapi apa-apa pun, seronok sebab dapat dok opis hari ni..setel semua masalah... order customer pasal baju dan Shaklee pun saya dah settlekan...betapa pentingnya internet zaman sekarang ni..huhu..

jap-jap lagi saya bw kat blog korang kay...

You Might Also Like

8 comments

Instagram

Subscribe