Kembali bersiaran...

salam semua...

lepas 3 hari saya MC disebabkan conjunctivitis, harini saya dah masuk opis.. kalau ikutkan saya boleh gi klinik mintak MC lagi tapi malas.. takut kang Dr tanya " awak titik tak ubat tu setiap 4 jam?" hahaha.. naya jer... saya titik bila saya rasa nak titik jer... sebabnnya ubat tu selalu sangat lalu sampai ke tekak saya.. buatkan saya rasa nak muntah.. dah la pahit.. urgh... tak lalu saya.. kalau dia dok kat mata jer xpela...

erm, hari ni mata saya masih lagi '"menakutkan" hahaha.. tapi dah kurangla kalau compare dengan 2 hari lepas...masa tu mata memang merah menyala....




see, dah ada sikit bahagian yang warna putih tu kan... okla sikit... insya allah dalam minggu ni balikla.. nasib la saya ni pakai spek mata.. so, takla nampak sangat...

ohya, dok rumah 3 hari dengan takde intenet memang buat sakit jiwa...tab saya rosak.. tak boleh nak cas pulak...sedihkan.. kalau tak boleh la saya berjimba-jimba kat rumah.. anak-anak pun takde sebab saya hantar diorang ke nursery.. yela.. takut berjangkit pulak...tapi apa-apa pun, seronok sebab dapat dok opis hari ni..setel semua masalah... order customer pasal baju dan Shaklee pun saya dah settlekan...betapa pentingnya internet zaman sekarang ni..huhu..

jap-jap lagi saya bw kat blog korang kay...

Comments

Jueliza Jamani said…
alamak.. jue yang sakit mata tgk jaa sakit mata ni.. adehhh... get well soon dear..
Nurzakiah Hanum said…
seram plak anum tgk
fieda said…
jaa...kfieda plk yg senak mata tgk mata jaa tuu...
SeputihSalju said…
alhamdulillah dah makin ok.. haah.. elok jugak idlan n irsyad antar taska.. tkut berjangkit..
sue zainun said…
alamat akutt la pulak tgk mata tu..cepat sembuh ok
uiks....tatuttt tgk..huhu.get well soon dear.
Nora Karim said…
Amik mc tak utk hari ni? (Jumaat)... ke pegi opis gak?
Mimi Azirah said…
uitttt terus sgt tuh...dh ok ke??