Follower ke-500 | Cherita Cik Nurul

June 03, 2014

salam semua..

erm, dah lama saya tunggu follower ke500 ni tau.. sebab tinggal 2 orang jer cukupla 500..hehe.. tapi lama betul la nak dapat 2 orang ni.. haha.. semalam rasanya masih 498.. hari ni buka dah 500.. terima kasih juga pada follower yang ke499 tapi dia plak takde link... takpela...erm, orang lain dah ribu-riban saya 500 pun nak kecoh ker? haha, takpela kan.. kita ni menghargai semua follower-follower blog kita kan? blog picisan macam ni nak dapat 500 pun bukan senang...hehe

okla, nak perkenalkan follower ke500 ni.. Cik Nurul...


 cik nurul ni baru lagi dalam dunia blog ni...rasanyala sebab entri pertama dia pun bulan Januari tahun ni.. hehe.. tapi tak tahu la pulak kalau dia pernah menulis blog sebelum ni sebab tengok blog dia bukan macam orang yang baru kenal dunia blog.. siap ada awan gerak-gerak lagi tu kat header dia.. saya punya pun takde..haha..pandai-pandai..


ha, pada korang yang nak tambah kenalan.. bolehla gi melawat blog dia...mana tau lepas ni korang akan jadi pengunjung setia kat blog masing-masing kan?

anyway, pada Cik Nurul, "mummy to be" tak lama lagi...thanks sebab sudi follower blog saya yang tak seberapa ni..moga Cik Nurul akan selamat melahirkan baby yang sihat...pasni kena rajin story pasal anak plak kat blog yer...hehe...

p.s: tapi sayang Cik Nurul takde letak tempat komen.. so, saya tak dapat nak komen entri dia...

You Might Also Like

4 comments

Instagram

Subscribe