Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa Bagi Negeri-Negeri Seluruh Malaysia 1435H/2014M

salam semua, 

puasa dah tak lama lagi...korang dah siap print takwin Jadual Watu Imsak dan Berbuka ker? ha, kalau belum, meh tengok kat sini... korang boleh pilih ikut negeri yang korang nak...

1.   Negeri Sabah
4.   Negeri Johor

dah nak puasa ni, benda ni antara benda wajib yang kita perlu ada...so, cepat-cepat korang pilih, print dan tampal yer...

Comments

sue zainun said…
wah dah keluar jadualnya ye
fieda said…
sng nk refer nanti kan
Nora Karim said…
Akak dah dpt satu copy color printed dari JAIM... hehehe
Mimi Azirah said…
sy dh de kwn fotostatkan