Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa Bagi Negeri-Negeri Seluruh Malaysia 1435H/2014M

June 22, 2014

salam semua, 

puasa dah tak lama lagi...korang dah siap print takwin Jadual Watu Imsak dan Berbuka ker? ha, kalau belum, meh tengok kat sini... korang boleh pilih ikut negeri yang korang nak...

1.   Negeri Sabah
4.   Negeri Johor

dah nak puasa ni, benda ni antara benda wajib yang kita perlu ada...so, cepat-cepat korang pilih, print dan tampal yer...

You Might Also Like

4 comments

  1. wah dah keluar jadualnya ye

    ReplyDelete
  2. sng nk refer nanti kan

    ReplyDelete
  3. Akak dah dpt satu copy color printed dari JAIM... hehehe

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram